BVSM demo in the house

Alhamdullilah sabtu baru nih berjaya jugak Ajue buat demo kepada team members pasal kehebatan Bio Velocity Sleep Mate. Actually ramai yang dah tahu pasal tilam nih tapi Ajue baru jer pergii dengar talk dalam salah satu road show dia. Masa tu sangat sangat teruja dan terpegun tengok demo tilam. Live lagi dan kesan dia immediately pulak tuh.

Dalam salah satu testimoni pengguna tilam tu, dia dulu tak bergerak sebab accident. Hanya mulut jer boleh bercakap, tapi dengan izin Allah setelah menggunakan tilam tu selama tak sampai sebulan, pengguna tersebut dah boleh berjalan.

Ni lah tilamnya. Dah ramai testimoni yang berpuashati dengan penggunaaan tilam ni, sebagai contoh,

So, apakah kelebihan BVSM ni? Mari kita baca kat sini,

Sekrang, dah tahu kan, so, kalau ada yang mempunyai masalah berikut boleh lah contact Ajue untuk free demo kat tempat anda…

Ni pulak pics masa Ajue buat demo kat rumah Ajue sabtu lepas.

Thank you sangat sangat kepada yang dapat hadir masa demo hari tu. Ajue amat hargai komitment biz partner Ajue yang sanggup turun dari Kelantan. Dah la naik bas 12 jam perjalanan. Tapi semua tu bukanlah satu halangan untuk kita berjaya. Syabas Ferrie!!

Tak lupa juga dengan Farouk yang all the way from Kota Tinggi , Johor. Memang dari awal lagi Ajue dah nampak kesungguhan anak muda ini dalam melakukan sesuatu demi perubahan hidupnya. Beliau tak pernah putus asa dan sentiasa bergerah kehadapan. Sekejap jer didik Farouk, dah boleh independent sendiri kat tempat beliau sana. Namun apa apa saja tindakannya beliau sentiasa rujuk Ajue balik.. Syabas Farouk.Keep it up, Farouk.

Tak lupa juga pada Sofea dan husband beliau, pasangan pengantin baru nih pon telah memulakan langkah pertama dalam biznes setelah ‘cuti’ berkahwin .. Heheehe lambat atau cepat bukan ukuran, tapi semangat nak terus buat itulah yang menjadi titik perubahan dalam kehidupan.

Last sekali, Jieha yang tak pernah pernah putus asa dalam mengharungi perjalanan biznes beliau. Kagum dengan beliau dan husbandnya yang memberi support 100% kepada Jieha dalam usaha mereka untuk merubah kehidupan yang lebih baik demi anak anak mereka. Dalam biznes, kalau sama sama each other bagi support sangat sangat mudah perjalanan biznes ni, percayalah.

 

SONY DSC

So to all my blog reader, kalau nak kami lakukan demo BVSM, silalah hubungi rakan kongsi Ajue yang berdekatan dengan tempat anda yer….

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *