Business Preview di Brunei Darul Salam

Salam pagi Ahad…

Sambil sambil santai dengan anak anak pagi ni sempat update blog pasal business trip ke Brunei baru baru ni.
Ni first time Ajue sampai Brunei. InsyaAllah lepas akan lebih kerap lagi sebab dah ada rakan kongsi di sana yang perlu dibimbing kan.

Ssronok dan teruja bila dengar CDM Hanis nak buat busines preview disana. Terus Ajue ambil peluang keemasan ini untuk pergi sekali sebab ada rakan kongsi Ajue jugak dari sana. Walaupon bukan direct leader Ajue tapi rasa tanggungjawab serta komitmen terhadap business inilah yang membuatkan Ajue sampai ke sana.

Ajue ditugaskan untuk satu slot pengenalan kepada produk yang bukan calang calang hebatnya. Apa lgi kalau bukan corset terunggul Premium Beautiful. Alhamdullilah Ajue dapat menyampaikannya dengan sebaik mungkin.

Ajue naik Royal Brunei, sampai sana kami di jemput oleh Pangiran Hjh Zarina sendiri. Kami dijamu di restoren beliau sebelum check in kat Hotel Badiah.

Rehat sekejap sebelum acara malam tu bermula. Kagum dengan sikap ramah mesra orang orang Brunei. Mereka sangat peramah dan baik sangat macam kami dah kenal lama. Bukan Pg Hjh Zarina saja, malah kesemua yang hadir pada malam tu.

InsyaAllah GLAM akan meluaskan empayar disini atas sambutan hangat yang diterima. Syukur Alhamdullilah. Busines ni no boundaries. Sesiapa saja boleh buat. Tak kira dimana negara anda berada. Yang penting kita sama sama berusaha dengan teknologi yang ada serta komitment antara dua dua pihak antara leaders dan rakan kongsi. Thats why Ajue suka sangat business ni. Dulu masa Ajue masih lagi baru, CDM Hanis tak jemu jemu bagi Ajue tunjuk ajar serta dorongan untuk terus berjaya. Sampai bila bila pon Ajue tetap memerlukan tangan beliau untuk memimpin Ajue.

Begitu juga dengan sekarang. Now its my turn to help all my business partners di seluruh Malaysia. Kedah, Perlis, Penang, Perak, Terengganu, Kelantan, Selangor dan KL, Melaka, Negeri Sembilan serta Johor. Malah Ajue juga ada rakan kongsi dari negara jiran iaitu Thailand dan kini Brunei. Bukan itu sahaja, clients Ajue di Doha, Qatar juga di bawah pimpinan direct leader Ajue iaitu adik Ajue sendiri di sana.

InsyaAllah Ajue akan pimpin tangan semua team Ajue dengan sebaiknya. Its win win situation serta komitment yang perlu ada dalam setiap diri masing masing.

Oh ya, kat Brunei Ajue sempat makan Nasi Katok. Dan special teh tarik. Sedappppp. Next time datang nak try Nasi Ayam Penyet pulak.

So, to all my blog readers. Kalau nak tahu macamana kami Glam buat bus secara Social media, boleh contact Ajue kay. Ajue akan tunjuk jalan serta guide perjalanan business ni. InsyaAllah.

image

image

image

image

image

image

image

image

image

image

image

image

image

image

image

image

image

image

image

image

image

image

image

image

image

image

image

image

image

image

image

image

image

image

Thank you Liyana sebab hantar Ajue sampai airport… hope to see you again so so soonnnn dear…

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *