Business di Kelantan

Alhamdullilah permintaan untuk mendengar plan marketing bisness semakin tinggi. Bulan nih saja setiap minggu Ajue ada appointment bagi membantu bisnes partner mengembangkan network mereka. Ni la yang dinamakan teamwork!

Baru jer balik dari Kuching. Duduk sehari kat rumah, terbang pulak ke Kota Bharu, Kelantan. Belum sempat pergi lagi leader Ajue CDM Hanis dah buat promotion bagi pihak Ajue. Best kan nnn dapat leader macam beliau!

Orait, sampai jer KB setelah 2 jam delay akibat musim tengkujuh nih dah hujan lebat dan plane tak dibenarkan mendarat. Banjir pulak tuh, tapi semangat rakan kongsi Ajue iaitu Syikin dan Nurul Alawiyah tetap kuat. Mereka sanggup ambik cuti hari tuh semata mata untuk coaching dengan Ajue! Kagum sungguh dengan semangat mereka! Semangat yang macam ni lah yang akan membawa mereka ke mercu kejayaan. Percayalah, kalau kita konsisten serta sentiasa bulat hati dengan pemimpin, insyaAllah mudah laluan bisnes kita. There’s no reason untuk berjaya. Sebab orang yang bagi alasan sebenarnya dialah sendiri yang menjadi punca kegagalan diri sendiri.

Syikin nih kelakar orangnya, senang masuk dengan sesiapa saja. Sebab tu semua bisnes partnernya enjoy bila buat bisnes. No pressure at all. Syikin sanggup mengharung air banjir kat Pengkalan Chepa hari tu untuk jumpa Ajue. Bahkan husband dia jugak sentiasa bagi support untuk dia berbisnes. Salute kat Syikin and Hazali!

Orait ni pulak rangkaian Dr Nik. Nik pon sama, bulat hati dengan leader. Buat bisnes sebab nak extra savings demi sepasang anak beliau. Bayangkan husband beliau bekerja jauh di KL, dan beliau fulltime doktor kat HUSM. Jumpa husband sekali seminggu jer. Namun sedikit pon tak melunturkan harapan dan impian untuk berbisness. Bakal DSM Ajue nih sungguh cekal dalam menghadapi dugaan dan rintangan hidup. Syabas Nik dan Iwan!

Nurul Alawiyah join bisnes bersama dengan adiknya yang masih menuntut di UKN, Bangi. Namun jarak bukan penghalang untuk mereka adik beradik merangkan pelan dan stratergi bersama sama. Hebat kan?
Beliau dulunya mengalami senggugut yang teruk setiap kali datang bulan. Sampai kena makan pil untuk meredakan kesakitan. Alhamdullilah setelah pemakaian corset Premium Beautiful secara berterusan, sekarang beliau tidak lagi mengambil pil. Malah, rasa sakit senggugut pon berkurangan. Itulan kehebatan produk Hai O ni. Kita semestinya kena cuba dan rasa sendir barulah boleh nak cerita kat orang. Benda baik tak salah kalau kita berkongsi kan.

Orait, cakap pasal sharing, Ajue terbaca kata kata hikmah ni kat internet dan Ajue sangat sangat bersetuju dengannya…

So sesiapa yang nak dengar kehebatan produk nih serta free trial corset Premium Beautiful, bolehlah contact Ajue serta bisnes partner Ajue di Kelantan yer.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *