Brunei Business Trip . The Departure

Mau balik sudah. Flite Ajue jam 9 pagi.
Semalam call shuttle cakap nak pergi kol 7 pagi.

Kalau kat KL ni confirm dah kena turun awal lagi.

Since Ajue tak breakfast kat hotel so sempena nak habiskan duit Brunei tu Ajue pergi CBTL kat airport diorang.

Sedap jugak Smoke Salmon with scrumble egg tu. Licinn Ajue makan.

Then beli suvenirs untuk letak kat display rack kat rumah. Ajue suka kumpul gelas kecil kalau pergi mana mana. Errr orang panggil gelas kecil kan. Oh whatever la. Tapi benda ni la yang Ajue suka. Dulu memang la fridge magnet tapi dah penuh peti takde ruang lagi dah. Satu lagi piring kecil yang ada kaki tiga kat belakang. Tu pon Ajue suka beli setiap kali travel.

image

image

image

image

image

image

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *