Bisness di Terengganu

Okay, kita sampai ke destinasi terakhir dalam marathon utara dan pantai timur. Tak lain dan tak bukan ialah kampung halaman Ajue sendiri.

Kali nih just nak leisure balik kampung sambil nak tunjuk demo Biozone Food Purifier. Kebetulan masa tu client Ajue nak masak sotong, so teruskan ku jadikan sotong sotong tu sebagai testimoni… Hehehehe

Jom lihat nih,

Banyakkan fatty acid yang terhasil dari semangkuk sotong tuh? Well, tu lah yang kita makan selama nih! So, tak nak citer panjang lebar kat sini, saper yang nak request FREE demo kat rumah, boleh lah contact bisness partner Ajue yer.

Eh jap jap, tak habis lagi entry nih… Ni haaa nak tunjuk kitaorang makan ikan selar celup tepung kat sana! Besttttt sangat. Ni special kakak Ajue yang sediakan tau!


Fresh lagi ikan ikan nih…..


Ya dah siap goreng… Time to eat!!


Siap ada side dish lagi… Cempedak goreng, nasi lemak, muffin dll.. Yum yum

Ok, ni last gambar yer…

Hehehhehehe tinggal tulang daaaa….enjoy!!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *