Bisness di Kedah dan Perlis

Perjalanan diteruskan dalam misi ke utara tanahair ke Kedah dan Perlis pulak. Kat sini kebetulan Deepavali dan kebanyakan kedai semua tutup. So, terpaksa lepak Mc D jer masa tu untuk sharing.
Since client Ajue nih orang Kuala Kedah, kami set appointment kat Alor Setar. Dia adalah seorang cikgu BI jugak, so tahula kan, confirm ni group Ashraf.hehehee
Senang sangat berurusan dengaN Intan ni. Sebab kan, semua dia dah study siap siap. Follow blog CDM Hanis dan lain lain. Dan paling best Acab as her future leader dah bagi info macam macam kat dia. Tinggal nak shrare the most important part jer.
So, Intan, welcome to the group, the right group, Green Leaders Group!

Ajue plan nak stay area Kuala Perlis sebab nak makan seafood kat sana tapi semua hotel fully booked area situ. So, stay kat Putra Palace Hotel jer. Dulu masa Ajue kerja kat UniMap, pernah gak stay sini. Tapi kan, macam dah tak berapa kualiti hotel nih. Apa apa pon, syukur sebab ada gak tempat nak bermalam. Dan yang paling pernting ada pool untuk anak anak main!

Hari kedua Ajue sempat jumpa bisness partner kat sana. Iaitu Kak Shima. Sungguh tak sangka Kak shima dah habiskan semua 8 set corset Premium Beautiful tanpa MENJUAL!!! fuhhh camaner tuh? Senang jer, semuanya dibuat secara ONLINE!!! memang tak syak lagi, sebab Kak Shima berada di dalam right group, group yang mengajar bisness secara ONLINE. Our leader kan jutawan ONLINE. So, kak shima just follow jer the leader. Dan hasilnyaaaa memang masyuukkk. Skrang nak top up kan untuk husband dia pulak. Jangan kata orang lelaki tak boleh jual corset wanita yer! Buktinya dah baaanyak sangat. Even adik Ajue kat Doha pon boleh habiskan corset dia.
Syabas Kak Shima, walaupon jauh beribu batu, tapi tu semua bukan halangan untuk berjaya. Semuanya kerana semangat dalaman yang kuat serta tabah hadapi rintangan dan dugaan.

Doenst matter samada kita buat corset ker, Biozone Food Purifier ker, semua akan diajar secara online, mudah kan????

Then masa nak ke Kedah tu, singgah beli mangga harumanis. Tapi masa tu tak masak lagi. So kena perap dua hari baru sedap… Orang jual tu kata laaaa. Ajue tak tahu sebab tak pernah beli pon sebelom nih. Apa apa pon, kita tunggu updates dalam next entry kay!

So, sesaper yang di utara berminat nak buat side income secara online tanpa bersusah payah ketuk pintu rumah orang nak menjual boleh lah contact Ajue atau bisness partner Ajue kat Utara yer.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *