Bisnes Sharing KL, Kluang, Selangor dan N. 9 serta Penutup November

Alhamdullilah marathon November untuk Premium Beautiful dan Biozone Food Purifier berakhir di sekitar KL, Selangor, Kluang serta Rembau. Bermula dengan setting stratergy bersama group Ashraf dan Farouk. Then dengan Jieha dan Ferrie sekali.

Bawak diorang pergi stokis untuk cara cara tukar saiz corset, kemudian ke KLCC untuk coaching santai.

Then off we go for sharinggss..enjoy the pics ya!

Orait. Setelah mengharungi hari ‘punch-ing’, bermula dari pagi sampailah ke petang. Kami ke Empire Galery untuk lunch terus pekena Latte terhebat abad ini.. Hehehe

Semua concentrate tuh…


Acab tengah isi formssss…

Yay, makan time!!!!

Nasi kerabu lauk daging panggang


Nasi Tumpang

Yeszaaaa kopi time! My Latte forever with Red Velvet cake.


Kitaorang pekena Latte kat sini…

And semalam last day kelas GLAM bulan November. Congrats Acab, Farouk, Ummu and Jieha yang bertungkus lumus untuk closing sales bulan November. Hasil yang luarbiasa hanya berlaku kepada yang berusaha secara luar biasa. Kalau usaha biasa biasa jer, kita akan jadi yang biasa biasa jer. Itulah kata kata dari CDM Hanis semalam.

And hari ni, dah nampak bayangan apa akan terjadi for my next 6 months from now. Untung sesangat ada GLAM sebab disini kami usahawan di bawah pimpinan Hanis akan diajar untuk memenuhi timeframe kami sehingga tahun depan. YES! Kami Boleh!

Lepas GLAM Ajue dan bisnes partner Aimey setting plan pulak kat Old Timer Kopitiam bersama dengan side lines yang lain. Next project, here we go!!!

Actually this is my dinner sebab semalam tak sempat nak makan settlekan register new bisnes partner.

Dan bulan nih, lahir dua SSM baru dalam Galaxy Team. Nak tahu saper? Tunggguuuuuu next entry kay! Puashati dengan sales this month. Ajue akan buat yang lebih baik untuk semua bisnes partner lagi bulan depan (December), insyaAllah.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *