Birthday Party Haikal Razik

Happy Birthday Haikal!!!!

Well… ni masa birthday party anak CDM Hanis Haizi weekend lepas. Ajue baru sampai KLIA dari Brunei terus ambik taxi ke lokasi party iaitu di Eastin Hotel PJ.

Anak anak dah pergi dulu sebab majlis bermula jam 12.30 tengahari.

Tema kali ni Soldier!!

Haaa jenuh jugak nak cari kat mana nak beli baju askar untuk anak anak. Nasib baik jumpa. So Adlan dan Ecah belikan seluar askar jer. Sebab diorang takde daiz baju.

Si Chiquititas berdua tu belikan tshirt askar.

Semua pakai topi askar tapi Ajue tak la. Ajue pakai scarf. Tu pon hasil sentuhan CDM Hanis yang pakaikan. Hehe. Tq CDM!!

Besttt sangat party kali ni sebab ada magician yang betul betul hebat. Teruja semua kanak kanak yang hadir. Dia pandai tarik perhatian kanak kanak. Kelam kabut jugak masa penampilan dia dengan jubah hantu masa tu. Larik semua orang. Haha

Food memang marveles. Banyak sangat dan semua sedapppp. Paling best macaroon. Yang tu habis dulu.

Pastu ada games pulak. Alahaiio cakap pasal games ni. Nak jadikan citer ada 2 pemenang bagi game chicken dance kategori perempuan.

Si princess ni dah menari sakan dah on stage tapi tak kurang hebatnya dengan anak CDM Mai. Last last kena buat sekali lagi.

Tapiii sekali lagi ni bukan anak anak yang kena. Mak bapak yang terpaksa menari over kalau anak nak menang. Mak aiiiii.

Dipendekkan citer. Familu Ajue yang menang sebab Ajue yang over gediksss menari gangnam hahhahaha. Sorry la ek. I over sket petang tu. Banyak makan salmon kut.

Ada apa lagi ek. Haaaa ada games tembak tembak lawan dua kumpulan. Besttt. Siap bibik CDM Hanis lagi main. Hahahha

Okiesss. Thank you CDM Hanis ketana menjemput kitaorang ke majlis tu. We had so much fun and really enjoy that day.

Benda benda macam ni menguatkankan lagi ikatan kekeluargaan Glam kan. Semoga GlamFamily terus kukuh sampai bila bila. Happy sangat sangat mempunyai mentor serta leader macam beliau. Thanks again Hanis.

So. Balik jer rumah terus princess main hadiah yang dia dapat. Satu set playdoh buat pelbagai jenis kuih. Yeszaaaa

image

image

image

image

image

image

image

image

image

image

image

image

image

image

image

image

image

image

image

image

image

image

image

image

image

image

image

image

image

image

image

image

image

image

image

image

image

image

image

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *