Birthday Iena 2019

One Serambi Cafe – Bukit Jelutong

Plan nak gather dah lama sangat.. Dekat setahun kut. Asyik tak jadi jer. Kalau ada jumpa pon, Ajue dengan Tuty jer la masa anak anak tournament Archery. Dengan Iena dan Kak Azie memang payah nya laaa nak jumpa.

Tapi kali ni, plan kami menjadi. So, here we go!!. thanks Tuty yang arrange location dekat One Serambi Cafe bukit jelutong. Semua dekat jer nak datang, kali ni untuk meraikan birthday Iena yang ke 44 😉

As usual, kami akan bertukar cerita dari zaman UUM, pastu anak anak, pastu pasal kerja masing masing, pastu pasal holiday kat mana.. last last 2 jam habis kejap jer terasa…

Hopefully this ikatan persahabatan kita akan terjalin kakal selamanya yer.. Luv u all girlsss

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *