Birthday Ecah at IQKL

Memandangkan masa kami terlalu padat, Ecah punya birthday 2016 dia request nak celebrate dengan abang dia. Last year 2015 celebrate dengan abang dan kawan kawan abang dia jugak tapi dekat ice-skating e-curve.

Jadinya, malam tu, balik keje, cepat cepat Ajue beli kek dan terus shoot pergi IQKL. Nak jadikan citer, undang undang baru IQKL dah tak boleh masuk kawasan sekolah lepas jam 6 petang. So, kami patuhi rules baru tu. Maka terjadi lah majlis harijadi Ecah di liar pagar skolah IQKL. Jangan tak tahu.. siap pak guard sekali join kitaorang hehe.

Thank you sangat sangat kawan kawan Adlan yang super sporting meraikan Ecah… terbaik lah korang…

Majlis diakhiri dengan bacaan doa selamat dari Adlan…

20161020_224814

20161020_224850

20161020_224910

20161020_225001

20161020_231024

20161020_224032

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *