Biozone Food Purifier

Alhamdullilah dah selamat sampai Gua Musang kol 1 pm kut tadi. Tolak kol 10.30 pagi tadi dari rumah makcik Ajue. Jalan ok, tak banyak kereta sangat. Cuma sesekali jer lori dan bas yang melambatkan keadaan.

Orait, sampai sini cari kedai makan dulu sebab janji ngan client lepas Jumaat. Hasilnya agak menghairankan lah jugak sebab takde satu pon kedai makan bukak. Maybe waktu orang solat jumaat kut kan.

So, lepak jap sampai kol 2 petang baru lah ternampak satu kedai kopitiam. Nama dia GM Kopitiam. So, terus ler cari apa apa untuk isi perut.

Terpandang meja sebelah makan nasi goreng ayam. Teringat pulak dengan video dari CDM Hanis Haizi yang buat testing purify makanan dengan BIOZONE FOOD PURIFIER. Errrrrr terus hilang selera nak makan. Nak tahu kenapa? Meh tengok video nih…

Biozone food purifier

And ini adalah gambar yang Hanis ambik hasil lepas proses purify tersebut.

Nampak tak yang buih putih tu? Actually tu adalah fatic asid yang ada dalam ayam mentah yang kita beli kat pasar. Asid tu tak cair dan jadi kaler hitam lepas bakar.

Eyyeewwwwww… Ni la yang kita makan actually. Sebab tu kalau makan kulit ayam rasa best sangat kan. Then benda asing nih duduk dalam badan kita sampai satu masa ia boleh mengakibatkan CANCER!!!!

Patutlah sekarang nih ramai orang muda muda mati sebab cancer kan. Sebenarnya kebanyakan kes cancer berpunca dari pemakanan kita seharian. Dan Ajue akui semua ini sebab anak Ajue yang tahfiz tu dilarang makan ayam! Rupanya ustaz dia nak jaga hafazan dia.

So, lepas baca blog Ajue nih, dan tengok video Hanis, adakah anda rasa selamat beri anak anak makan ayam? kalau rasa nak pentingkan kesihatan seisi keluarga, Ajue syorkan dapatkan satu unit BIOZONE FOOD PURIFIER dari Ajue. Sekarang harga promotion sampai hujung September. Dan ada FREE gift lagi untuk CASH BUYER.

Contact Ajue yer untuk dapatkan demo percuma kat rumah anda sekarang!

HP 0132260082
Email ajue3375@yahoo.com

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *