Beautiful Galaxy Team

Maybe ramai yang tak tahu naper group ni nama Galaxy. Hehe sebabnyer majoriti bisnes partner Ajue pakai Samsung Galaxy.. 🙂

Tak kira la Note ker, Tab ker, tapi kebetulan sesangat kami mempunyai citarasa yang sama. So, sesaper yang belum ada Galaxy tu jangan kecik hati yer, Ajue gurau jer.. Hehe

Ajue rasa bertuah kerana mempunyai bisnes partner yang sporting sangat. Kami semua macam satu kepala. Walaupon tak pernah kenal sebelum ini, tapi kerana bisness premium beautiful dan biozone nih, kami semakin rapat. Berkongsi masalah, pengalaman dan hal peribadi menjadikan kami semakin rapat.

Network Ajue pon makin berkembang jugak.

Ni area Lembah Kelang,

Ni pulak Utara

Tak lupa juga network Pantai Timur yang semakin aktif..

Dan….. Yang paling jauh nun di Doha

Dan insyaAllah bakal melahirkan wakil dari Selatan pulak bulan ni, insyaAllah….

Kami mempraktikkan usaha yang sama, saling bantu membantu antara satu sama lain demi mencapai impian dan matlamat kami.

Luv you all my team, my Beautiful Galaxy Team!!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *