Apiq with Gen Pro Football Club

 

Salam all,

 

Ni nak citer pasal Apiq. suka sangat main bola petang petang dengan anak anak jiran. Tengok gaya macam pandai jer budak ni main. Siap boleh tackle bola dari kaki budak besar agi. Pastu asyik score jer.

Kebetulan masa meeting team bola kat sekolah, Ajue terdengar yang salah seorang bapa pelajar mempunyai kelab bola kat shah alam ni. Bila search ternyata kelab ni memang hebat. Sangat hebat sampai melahirkan beberapa pemain handal. Pertandingan pon banyak kali menjadi johan. Terbaru kejohanan bawah 10 dan 12 tahun.

So, Ajue pon contact beliau untuk masukkan Apiq ke kelab tersebut. Alhamdullilah, Apiq suka sangat dan exited sungguh dia nak pergi training. Weekend lepas bawak pergi cari kasut bola. Siap abang dia yang ukurkan.

Okay Apiq. Now officially dengan Kelab Gen Pro. Training elok elok yer, jadilah pemain bola yang hebat suatu hari nanti, InsyaAllah.

 

image

image

image

image

image

image

image

image

image

image

image

image

image

image

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *