Anis Last 30m shoot

OK, ni last tournament Anis untuk jarak 30m. Sebab lepas ni, Anis dah dikira u15. U15 kena shoot 60m. Tournamanent ni dekat Kuala Selangor. Nak dijadikan citer, power window kete Ajue jammed malam nak pergi tu. Terpaksa la tumpang jer saper saper masa dekat padang nanti. Ajue ambik hotel terus kat sana, senang nak ulak alik.

Alhamdullilah, Anis has done good job tapi tak dapat medal. Its ok, ibu tahu dah Anis dah berusaha. Habis tournament, kami ramai ramai ambil peluang tengok firefly. Naik bot satu team, pakat pakat pakai kaler kuning. hehe

Lepas balik dari firefly, sambung lepak mamak pulak layan bola Final Malaysia lawan Vietnam. Sib baik ada orang nak tolong hantarkan sampai hotel haha. Ajue ada bagi suvenir pen Parker untuk semua anak anak UPSR serta 2 archers yang lain. Kenangan daripada Anis. Guna dekat sekolah menengah , kay! 😉

Esok paginya, kecoh kedai mamak pulak kami breakfast together gether lagi. Teringat zaman Ajue dekat UUM dulu, memang kalau time tournament, kami akan bersama-sama sampai last day. Just enjoy your life, sebab benda benda macam ni bukan boleh dijual beli. Pengalaman dan kenangan akan tetap diingati sampai ke tua nanti.

About ajuerashid

Me.Myself.Kids. Love Travelling Running and Sports.
This entry was posted in ajuerashid. Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *