Anis dalam tournament MBSA

 

AsSalam semua,

Kali ni nak update pasal tournament bola princess pulak. Dah lama sebenarnya Anis tak turun latihan bola. Actually tournament ni berlangsung 2 hari kat padang MBSA Shah Alam. Tapi hari pertama Anis tak dapat main sebab pergi Kidzania rombongan sekolah Kafa dia. So, Anis main yang game hari kedua. Anis dalam kumpulan bawah 9 tahun. Tapi team Anis campur2, umur 6 tahun pon ada. Elok lah kan, bagi pendedahan kepada mereka sejak dari awal lagi.

Tengoklah pasukan lawan dia.. badan besar besar semua haa. Anis main defence. Seronok dengan Gen Pro nih. Semua parents sporting. Coach dan management pon semua best. Tadi Ajue dapat tengok 1 game jer yang Anis main. Sebabnya dah ada appointment dengan buyer rumah kat Ampang nak serah kunci rumah. Pastu singgah kat Adlan kejap nak wish untuk exam PT3 esok.

Anis main 3 game. Bial dah sampai dah selesai semua. Alhamdullilah ada parents dan coach yang tengokkan Anis masa Ajue tak de tadi, terima kasih banyak banyak.

Katanya ada lagi game bulan depan dan december. Yesss, suka suka sangat. Mana taknya, dulu Ajue pon atlit jugak. Sekolah rendah johan lumba lari , masa UUM Atlit memanah pulak. Rindu dengan sukan.

wpid-20141012_075733.jpg

IMG-20141012-WA0077

 

IMG-20141012-WA0078

 

IMG-20141012-WA0079

 

20141012_083951

 

20141012_084543

 

20141012_084651

 

20141012_085408

 

20141012_091510

 

20141012_091513

 

20141012_094557

 

20141012_095232

 

20141012_095743

 

IMG-20141012-WA0013

 

IMG-20141012-WA0015

 

IMG-20141012-WA0018

 

IMG-20141012-WA0056

 

IMG-20141012-WA0069

 

IMG-20141012-WA0070

 

IMG-20141012-WA0071

 

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *