19th May 2014
20140520_091405

LondonParisTrip : Geneva dan Montreux

      Salam all, Entry kali ni agak berat sikit. Bukan apa, berat nak loading kut sebab banyak gambar gambar yang akan membuatkan anda semua teruja, tersentap, terkedu, terkesima,...

09th May 2014
wpid-img-20140510-wa0016.jpg

Kids at KPJ Damansara

Salam all readers, Dah lama sangat Ajue tak update blog. Jadual pack sangat since last month. Hari ni baru sempat nak update dan InsyaAllah niat nak update semua at least...

07th Apr 2014
wpid-img-20140406-wa0043.jpg

Friendly match Subadron Aziz

26th Mar 2014
wpid-img-20140325-wa0100.jpg

Sunway Lagoon school holiday

      Salam semua… salam mood cuti sekolah.   Ok kali ni Ajue nak citer pasal Sunway Lagoon. Acyually sejak balik dari Gold Coast, hari hari dok citer kat...

08th Mar 2014
wpid-20140308_164334.jpg

Friendly Match Gen Pro at Seri Kelana

Salam all,   WOW. Alhamdullilah. First time Apiq lawan bola. Walaupon ni hanya friendly match tapi pendedahan kepada perlawanan sebenar amat bermakna bagi Apiq. Match ini diadakan di Negeri Sembilan...

02nd Mar 2014
wpid-img-20140302-wa0039.jpg

Apiq with Gen Pro Football Club

  Salam all,   Ni nak citer pasal Apiq. suka sangat main bola petang petang dengan anak anak jiran. Tengok gaya macam pandai jer budak ni main. Siap boleh tackle...

09th Feb 2014
wpid-IMG-20140209-WA0038.jpg

Ceramah Motivasi Komuniti Tahun 6 2014

Salam semua.. Semalam berlangsung satu ceramah motivasi khas untuk kelab komuniti Tahun 6 SK24. Komuniti ini terdiri daripada parents kelas 6A dan 6B sahaja demi membantu anak anak dalam kejayaan...

08th Feb 2014
wpid-20140208_132424.jpg

Yay Finally.. first Lion Dance show in 2014

      Salamm all…     YAY!!! Akhirnya berjaya jugak tengok Lion Dance hari ni. Actually yang macam  Ajue pernah citer dalam entry lepas . Ajue memang suka sangat tengok...

07th Feb 2014
wpid-IMG-20140207-WA0040.jpg

Road Run SK24 2014

Salam larian semua.. Hehe. Okaies.. ni aktiviti pertama yang melibatkan PIBG bagi tahun ini. Road Run. Setiap tahun acara ini dijalankan. Bagi menguji stamina pelajar pelajar sekaligus menentukan markah pembukaan...

04th Feb 2014
wpid-20140204_073454.jpg

Medical Checkup by Golden Horses Health Sanctuary

Salam alll Kali ni nak citer pasal medical checkup Ajue dengan Golden Horses HealthnSanctuary. Actually ni adalah exchange dari pakej TCM yamg Ajue join tu. Disebabkan banyak lagi yang belum...

Pages:«1234567...12»