28th Nov 2015
20151126_084148

Hong Kong Part VII

Okiessss kali ni nak citer pasal xmas deco jer.. cantik kannn. Teringat masa kat Paris dulu… huhu haishhh asyik sebut paris jer. Awat hangg dah boring kaaa. Hehe. Rilek arrr...

28th Nov 2015
20151123_132124

Hong Kong Part VI

Meh kita sambung part 6 pulak yer. Actually apartment Ajue tinggal ni ada shuttle pergi Taikoo Place tapi kena ikut jadual dia lah. Kalau sempat Ajue naik jer. Tapi most...

28th Nov 2015
20151126_213255

Hong Kong Part V

Tqtq kerana menunggu dengan sabaq noo cheq update blog…. Sedar tak sedar dah 3 minggu kat sini. Lagi seminggu lebih nak balik kampung halaman dah. Tak banyak bezanya minggu ni...

22nd Nov 2015
20151118_082651

Hong Kong Part IV

Huhuhu dah part IV. Pendek jer entry kali nih. No worries.. tahu lah boring baca hahaha. Okies..hari hari Ajue akan jumpa benda nih. Orang panggil apa pon tak tahu. Tapi...

22nd Nov 2015
IMG-20151122-WA0030

Hong Kong Part III

Ok sambung balik noo.. Minggu kedua tak sejuk sangat dah. Cuaca agak panas sikit. Tapi ada sekali tu jer hujan. Hujan kat sini takdelah lebat macam kat KL. Minggu ni...

22nd Nov 2015
IMG-20151122-WA0042

Hong Kong Part II

Hari ni ada mood nak update blog.. so layanzzzz Ok. Ni nak citer masa first week kat sini. Jarak apartment nak ke opis dalam 15 minit jalan kaki jer. Jadinya...

22nd Nov 2015
IMG-20151109-WA0013

Hong Kong Part I

Salam u ollsss… Lama tak update. Busy jer memanjang. Ni pon dapat update sebab sementara tunggu laundry siap kat basement tu. Self service punya untuk Services Suite customer sajer. Tapi...

16th Oct 2015
Screenshot_2015-10-13-23-09-16

DLP Half Marathon 2016

OMG!!! Masa mula mula keluar announcement yang DLP (Disneyland Paris) nak menganjurkan Marathon, Ajue sangat sangat teruja , sangat!! Mana taknya, kalau DLP ni memang tempat fav Ajue untuk bercuti....

14th Oct 2015
20151010_080759

Hari Sukan Negara

Salam sukan, Salam sihat semua, Pada 10 Oktober 2015 tahun ini, telah diisytiharkan sebagai Hari Sukan Negara yang merupakan cuti umum seluruh negara dan akan disambut setiap tahun selepas ini....

04th Oct 2015
IMG-20150306-WA0015

Run Runner Running

Salam semua, Just nak recap balik running event yang Ajue dah join dan akan join sepanjang tahun ni, InsyaAllah…   MHWH 5km Earth Hour Walk 1.8km Superheroes 3km 9 to...

Pages:«1...567891011...23»