12th Apr 2017
20160916_230828

Re Union Tahun 6 (2011) SK24

5 tahun! Yes, 5 tahun berlalu… Dah besar semua anak anak komuniti 2011 SK24. Komuniti dipengerusikan oleh Mie. Bertujuan untuk membantu pelajar tahun 6 dalam mengulangkaji serta memperkukuhkan diri untuk...

12th Apr 2017
20160831_092032

Sehati Sejiwa Merdeka 2016

  Merdeka! Merdeka! Merdeka!   Ya, negara kita menyambut hari kemerdekaan pada setiap 31 August setiap tahun. Dan ia merupakan hari cuti am untuk seluruh negara Malaysia. Ajue ingat lagi,...

12th Apr 2017
20161001_121824

Adlan Anugerah Shahadah 2016

Alhamdullilah, jika tahun lepas Adlan penerima anugerah Tahfiz 30 Juzuk, tahun ni Adlan juga naik pentas untuk menerima 2 lagi anugerah iaitu Shahadah 10 Juzuk dan Pelajar Terbaik Matematik Form4...

12th Apr 2017
20161020_224910

Birthday Ecah at IQKL

Memandangkan masa kami terlalu padat, Ecah punya birthday 2016 dia request nak celebrate dengan abang dia. Last year 2015 celebrate dengan abang dan kawan kawan abang dia jugak tapi dekat...

12th Apr 2017
20160926_190750

Disneyland Paris Marathon – Paris City, End of Trip

Salam all,   OK, ni last entry untuk DLP Half Marathon. Dah banyak episod pon Ajue dah tulis kan. Sebagai kenangan untuk cucu nanti. Agar diorang tahu Granny dia sangatlah...

11th Apr 2017
20160926_074658

Disneyland Paris Marathon – Race Day

Salam sejahtera, Lama tak update dah tepu otak nak karang nih. So, sementara menunggu washing machine tu habiskan baju nak dicuci, meh kita tengok apa yang boleh update. Hehe.. Okay,...

31st Mar 2017
20160922_163320

Disneyland Paris Marathon – Racekit Collection

Salam all, Hari ni nak citer kejadian semasa mengambil racekit, bib dan running tshirt. Pagi tu Ajue dan Ecah sempat turun bandar Paris kejap, ada hal yang tak dapat dielakkan....

23rd Mar 2017
20160920_105515

Disneyland Paris Marathon – Before the race

Salam all, Ada orang tanya, macamaner nak register event ni. Well, yang Ajue buat ialah, first register atau subscribe for updates masa mula mula iklan tu keluar. Then from time...

14th Mar 2017
20160919_222804

DisneyLand Paris Half Marathon – Departure via Doha

What? Disneyland? Half Marathon? Apakah? yesza yesza !! Well, alang alang menyeluk pekasam biar sampai ke pangkal lengan. gethu! Actually Ajue dah register for HM beberapa event tapi tak lari...

13th Mar 2017
20160814_075751

Kuching Marathon 2016

Marathon lagi punya cerita..   well, sejak setahun yang lalu, Ajue saja2 run. Tak sangka ni kali ke dua Ajue lari Kuching Marathon. Kalau last year 2015 Ajue sekeluarga pergi,...