17th Sep 2017
20170318_220431

Karoks at RedBox Curve

One of kids aktiviti this year. Dah lama plan dari tahun tahun lepas lagi. Tapi kali ni jadi jugak. Sempena school’s break bulan March baru ni, Ajue book hotel paling...

17th Sep 2017
20170305_062130

Malaysia Woman Marathon 2017

Sempena Hari Wanita Sedunia, kami bertiga memenatkan diri dengan larian di Shah Alam ini. Event dimeriahkan lagi dengan kehadiran Tengku Permaisuri Selangor merasmikan serta baginda juga memasuki acara 5KM. Kiranya...

17th Sep 2017
20170128_132239

Japan Trip January 2017 – Part IV

Last entry for Japan Trip.   Hari ni last day kat Jepun. Since flight kami tengah malam, jadi pagi ni last kami jalan jalan cari suvenir. Kami dapat permission untuk...

17th Sep 2017
20170127_133709

Japan Trip January 2017 – Part III

Entry kali ni free and easy punya aktiviti. Jalan jalan sekitar Akihabara, cari halal food. Terasa nak makan daging pulak. Mula mula since, hari ni hari Jumaat, so aktiviti pertama...

17th Sep 2017
20170126_125618

Japan Trip January 2017 – Part II

My journey continue… Hari ni nak pergi Mt Fuji. Tapi sebelom tu kita throwback aktiviti semalam kejap. masa tengah tunggu train untuk balik ke Akihabara, sempat tangkap gambar snow yang...

26th Apr 2017
20170124_113742

Japan Trip January 2017 Part I

Hi uollsss..   Plan nak gi Jepun ni dah lama. Setahun kut. Dah 2 kali tukar tarikh sebab satunya ingatkan clash dengan keputusan SPM. Bayar fee banyak gak la. Lepas...

24th Apr 2017
20161130_192001

Pindah Unit Maskiara

Setelah 2 tahun kontrak dengan unit 5, landlord nak naikkan sewa. Haishhh.. terus cari unit yang sama sewa dia sebab taknak increase cost. Alhamdullilah dapat level yang sama cuma pindah...

24th Apr 2017
20161204_143202

Shazani Goes Jakarta AIST

Hi , Antara kemempat empat anak Ajue, Shazani Afiq dah 2 kali fly oversea tanpa Ajue. First time masa dia nak datang kat Ajue di Hong Kong. Masa tu dia...

24th Apr 2017
20160522_135141

Ajue Goes Sydney

Hi uolls, This trip suppose Ajue ikut sampai NZ bersama sama dengan adik , kakak dan mak. Tapi sebab susah nak tinggalkan anak, jadi Ajue balik KL hari yang sama...

12th Apr 2017
20160723_130325

Re union UUM Archers

Sebelom ni, anak reunion, now this time kami UUM Archers pulak nak reunion. Terima kasih Kak Azie selaku tuan rumah menjemput kami semua… kecuali Tuty tak dapat hadir sebab demam...