Ajue Goes Sydney

Hi uolls,

This trip suppose Ajue ikut sampai NZ bersama sama dengan adik , kakak dan mak. Tapi sebab susah nak tinggalkan anak, jadi Ajue balik KL hari yang sama rombongan pergi NZ. Pergi naik AA sebab masa tu tiket sales, balik Ajue redeem enrich point.

First time masuk Aussie 2 tahun lepas, masa tu gi Gold Coast dengan Hai O business trip. Masa tu FREE n EASY. hehe Tapi kali ni trip DIY, semua tanggung sendiri. Ingat nak pergi cari baju raya anak anak, tapi bila sampai outlet Sydney, tak banyak pilihan sangat. Jadinya bawak balik duit AUD semula haha.

Walaupon selama 2 hari saja di bumi Sydney, sempat jugak pergi Opera dan Darling Harbour tengok bunga api. Bagi Ajue, Sydney ni tak de la best sangat.. sebab Ajue suka natural , suka permandangan. Kalau campak kat atas gunung duduk 2 minggu lagi seronok. Sebab KL dah selalu tengok city, tengok bangunan tinggi. Nak bercuti haruslah gunung ganang, snow, alps, down town, old city gethu.

20160520_215302

20160520_215312

20160520_232900

20160521_082230

20160521_104014

20160521_121849

20160521_130235

20160521_143727

20160521_144320

20160521_144555

20160521_144640

20160521_145501

20160521_145628

20160521_150113

20160521_151552

20160521_151623

20160521_152819

20160521_154712

20160521_163731

20160521_164230

20160521_164933

20160521_165139

20160521_170338

20160521_171018

20160521_175724

20160521_183704

20160521_183855

20160522_134826

20160522_135141

20160522_140640

20160522_141742

20160522_141851

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *