Adlan at Nebraska

First snow – bowling – Numsa Diwali

Alhamdullilah, Adlan so far enjoy his life there in Nebraska. Dah nak habis fall semester pon. Adlan tak banyak bagi gambar, kalau ada pon, sikit sikit jer. Ni pon kawan dia yang tolong ambilkan video bowling.

Its ok, janji Adlan happy dan boleh cope dengan environment sana. Kami sekeluarga tumpang gembira melihatnya.

29 October 2019, first snow in Nebraska Lincoln. Ni yang sempat Adlan ambil untuk ibu. Pagi pagi buta kol 4 dia dah wasap, sebab dia tahu ibu memang setiap hari tengok weather forecast bila nak snow 😉

Enjoy snow there, Adlan!!

Dan jugak, Adlan merupakan AJK Numsa untuk event Diwali di UNL. Pada awalnya, dorang target dalam 80 orang jer yang akan hadir. Sekali, pada hari kejadia, sampai 200 orang datang, wow!! Tahniah team Numsa!!

Housemate Adlan pon datang support untuk Adlan punya event. Thanksss!!!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *