A Session with Prof Dr Lawrence

Alhamdullilah beruntung berada di bawah company yang amat memahami kehendak entrepreneurs nya. Manakan tidak, baru batu ni Hai O telah menganjurkan satu sesi bersama seorang doktor professor pakar dalam bidang kesihatan dan kecantikan sedunia dan mempunyai PhD dalam kedua dua bidang tersebut. Hebat kan! Tanya la apa saja tentang kecantikan dan kesihatan, beliau akan memberi jawapan yang tak disangka sangka. Banyak jugak yang Ajue tak tahu rupanya selama ini tentang kesihatan terutamaya pemakanan yang kita ambil setiap hari.

image

Bukan itu saja, beliau juga aktif dalam kerja amal kebajikan serta sukarelawan dalam membantu negara2 hang sedang berperang seperti Bosnia, Afghanistan, Somalia, Iraq dan terbaru sekali Syria.

Ilmu pengetahuan beliau sangat tinggi dan beliau sempat memberikan tips untuk slim down dalam masa seminggu jer. Nak tahu rahsianya? Haaa kenalah baca blog Ajue ni sampai habis hehe

Okay, actually Hai O anjurakan talk session ni untuk semua, means open for public. Tapi yang bangganya hampir 99% yang hadir terdiri dalam Glampreneurs!!! Hebat tak Glam? Tentulah sebab kumpulan kami seiring dengan matlamat syarikat dan Hai O sendiri bekerjasama kuat dengan Glam dalam merancang pelbagai aktiviti demi usahawan usahawan nya. So, dah tak salah pilih company kalau join Hai O,  kan.

Okay sebelum Ajue bagi tips nak kurus, jom layan gambar dulu kay.

image

image

image

image

Ramaikan kami!

Okay, mesti nak tahu tips kan. Dr Lawrence cakap ada 2 jer benda kena buat hari hari . Kalau amalkan boleh kurus dalam masa seminggu jer… haaaaaaaaa seminggu ??? Jom kita buat yay!

1. Minum 3 liter Good Water sehari. Good water ialab air yang mengandungi banyak minerals, kay.

☆ bangun tidur 500 ml
☆ 1 jam sebelum lunch 500 ml
☆ 1 jam sebelum dinner 500 ml
☆ 1 jam sebelum tidur 500 ml
☆ 1 liter lagi minum bila bila masa saja….

2. Sleep well!
Tapi sebelum tidur badan mesti been alkalined dulu kay. Dan Dr Lawrence cakap jugak u tuk dapatkan badan yang beralkali boleh minum Garam Buluh. So, apa tu Garam Buluh?

image

Dan yang lagi buatkan Ajue teruja bila Dr Lawrence sendiri cakap dia makan Maharani! WOW, ingatkan herba maharani untuk perempuan jer. Tapi sebenarnya boleh juga dimakan oleh kaum lelaki. Nak tahu apa tu dua dua produk ni? Tunggu next entry kay.

image

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *