17th Sep 2017
20170503_215135

Salzburg Half Marathon – Departure via London Gartwick

My dream place! Yes, its Salzburg. Dah lama sangat Ajue nak pergi sini. Dulu pernah beli ticket flight tapi burn sebab clash dengan working assignment kena pergi Brazil. This time...

17th Sep 2017
IMG-20170325-WA0024

Intec Open Day

SPM dah tamat, Dah pon tahu keputusan untuk Adlan. Now, masa untuk mencari nak apply mana satu. Sebenarnya, Adlan dah ada offer dah, dari University Of Glasgow. Tapi kami tak...

17th Sep 2017
20170421_140335

Family trip To Saigon 2017

Dah lama plan nak pergi HCM dengan adik beradik. Kali ni menjadi jugak. Cuma adik Ajue yang kat Paka jer tak dapat ikut sebab wife dia tengah sarat mengandung anak...

17th Sep 2017
20170318_220431

Karoks at RedBox Curve

One of kids aktiviti this year. Dah lama plan dari tahun tahun lepas lagi. Tapi kali ni jadi jugak. Sempena school’s break bulan March baru ni, Ajue book hotel paling...

17th Sep 2017
20170305_062130

Malaysia Woman Marathon 2017

Sempena Hari Wanita Sedunia, kami bertiga memenatkan diri dengan larian di Shah Alam ini. Event dimeriahkan lagi dengan kehadiran Tengku Permaisuri Selangor merasmikan serta baginda juga memasuki acara 5KM. Kiranya...

17th Sep 2017
20170128_132239

Japan Trip January 2017 – Part IV

Last entry for Japan Trip.   Hari ni last day kat Jepun. Since flight kami tengah malam, jadi pagi ni last kami jalan jalan cari suvenir. Kami dapat permission untuk...

17th Sep 2017
20170127_133709

Japan Trip January 2017 – Part III

Entry kali ni free and easy punya aktiviti. Jalan jalan sekitar Akihabara, cari halal food. Terasa nak makan daging pulak. Mula mula since, hari ni hari Jumaat, so aktiviti pertama...

17th Sep 2017
20170126_125618

Japan Trip January 2017 – Part II

My journey continue… Hari ni nak pergi Mt Fuji. Tapi sebelom tu kita throwback aktiviti semalam kejap. masa tengah tunggu train untuk balik ke Akihabara, sempat tangkap gambar snow yang...